Steeds bereikbaar
LOGIN VOOR FAMILIE STREAMING MIJN SERENI
050/82 40 48
CONTACT OVER ONS ONZE DIENSTEN GRAFMONUMENTEN BLOEMEN AULA FUNERARIUM ROUWBERICHTEN
START

ONZE DIENSTEN

WAT TE DOEN BIJ OVERLIJDEN?

Wij zijn steeds bereikbaar op telefoonnummer 050/ 82 40 48 en na een melding van overlijden wordt u onmiddellijk bijgestaan.

Onze dienstverlening is niet gebonden aan de streek waar wij gevestigd zijn. Iedereen kan bij ons terecht.

Onthoudt dat u steeds zelf mag kiezen wie voor u een uitvaart verzorgt. Niemand kan u verplichten om een bepaalde begrafenisondernemer onder de arm te nemen, welke redenen ook worden aangewend.

WAT DOEN WIJ VOOR U?

onmiddellijke overbrenging en opbaring in één van onze 3 funeraria

of thuisopbaring

begroeting in ons funerarium in rustige en familiale sfeer

uitvaartregeling aan huis of bij ons

aangifte van overlijden

verzorgd drukwerk
Persoonlijke accenten of een volledig eigen ontwerp behoren tot de mogelijkheden.
Het drukken en afwerken van het rouwdrukwerk wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen

contact + afspraken met de uitvaartverzekering

VOORAFREGELING

Indien u een uitvaart vooraf wil regelen, kan u een afspraak maken met ons. Uw uitvaart wordt dan volgens uw wensen en ideeën besproken en in detail vastgelegd. Wijzigingen zijn steeds mogelijk.

Misschien verkiest u ook een duidelijke financiële regeling? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen u helpen met een aangepaste uitvaartverzekering. U kan steeds een afspraak met ons maken om dit verder toe te lichten.

U kan eveneens in het bevolkingsregister van uw woonplaats een laatste wilsbeschikking laten registreren, weliswaar minder gedetailleerd: u kan vastleggen of u wenst gecremeerd of begraven te worden en u kan het ritueel opgeven van de levensbeschouwing voor de uitvaartplechtigheid. Kiest u voor een crematie, dan kan u ook bepalen wat er met de as moet gebeuren.