Steeds bereikbaar
LOGIN VOOR FAMILIE STREAMING MIJN SERENI
050/82 40 48
CONTACT OVER ONS ONZE DIENSTEN GRAFMONUMENTEN BLOEMEN AULA FUNERARIUM ROUWBERICHTEN
START

AULA

AULA

Wij stellen onze aula ter beschikking voor alle afscheidsplechtigheden.

De nadruk ligt er steeds op de dienst zo persoonlijk mogelijk te maken. Door middel van een uitgekiende keuze aan muziek, tekst en beelden slagen we hierin.

Dit alles vindt plaats in een eigentijdse aula die rust en sereniteit uitstraalt en waar de intimiteit steeds bewaard wordt.

De unieke architectuur, de binnentuin en de glaspartij centraal in de aula benadrukken daarenboven een rustgevend, open en aangenaam gevoel.

Er kunnen een 140-tal personen comfortabel zitten en in de aansluitende foyer en ruime inkomhal is er voldoende ruimte om tot 400 mensen de dienst mee te laten volgen.

 

Er is een perfecte klank- en lichtinstallatie voorzien, beeldweergave behoort ook tot de mogelijkheden, alsook het opnemen en streamen van de dienst.

Wij respecteren alle geloofs- en levensovertuigingen. De dienst kan dan ook verschillende vormen aannemen en door diverse personen worden voorgegaan. Op basis van een open en vertrouwensvol gesprek wordt er samen met u gewerkt aan een persoonlijke uitvaartplechtigheid en steeds rekening gehouden met uw eigen wensen en overtuiging.

De aula is de ideale manier om in intieme kring afscheid te nemen.